HyperBowling är ett helt nytt bowlingspel utformade kring ett innovativt, nytt bumpersystem (staket) som faktiskt är tänkt att användas som en del av spelet. Nu kan alla spela och vinna eftersom varje kast räknas varje gång!

LED lamporna på ”staketen” skapar rörliga mål som spelarna ska träffa (eller undvika). Varje spel har sin egen unika uppsättning utmaningar, nivåer och innehåller video-spelelement som aldrig tidigare har setts i bowlingspel med progressiva nivåer, ökande svårigheter, risker/belöningssystem, höga poäng och prestationer.

Kombinerat med befintligt spännande visuell action på BES X monitorer tillsammans med nya användarfunktionerna på SuperTouch-konsolen spelar man HyperBowling som ett videospel på en bowlingbana.

HyperBowling Basics

Först måste du träffa bumpern för att få poäng! Färgglada mål på bumpern är värda ett antal olika poäng (2X, 3X och så vidare) och varje kägla som slås ner är värda 100 poäng. Så, en 2X multiplikator och 8 käglor genererar 1600 poäng! Men se upp, det röda målet resulterar alltid i 0 poäng.

HyperBowling Appeal

HyperBowling var utformat som ett videospel från första början. Spel, menyer och instruktioner är tillgängliga från BES X Bowler-konsolen, tillgänglig för varje spelare. Det finns olika utmaningar och nivåer att utforska inom varje spel vilket möjliggör höga poäng. Visuella bildspel på skärmen som belyser höga poäng, turneringar, målvärden och resultat är lätta att följa med en högteknologisk, futuristisk känsla. Visuellt via skärmar, som är tätt kopplade till ljuset och spelhandlingen på banorna, skapar en unik och uppslukande upplevelse varje gång du spelar.

HYPER SPEL

HyperBowl

QubicaAMFs signaturspel är designat för alla! Skärmarna är tätt kopplade till handlingen på banorna. Stigande nivåer av färgglada mål i olika storlekar och positioner på staketen motsvarar en multiplikator. Animationerna på monitorerna visar dig din poäng när målet är träffat.

HyperBowl Pro

Här får du samma grundläggande spelmekanik och poäng som HyperBowl, men med eskalerande utmaningar! HyperBowl Pro är byggt för den skickliga (eller wannabe-skickliga) spelaren och har komplexa mål med rörelse, förändrade storlekar och större poängrisker.

HyperSquad

Spelare delas upp i två lag från SuperTouch-konsolen och varje lag väljer en färg. Bumpers är färglösa från början och spelare tävlar om att "hävda" territoriet längs bumpers – ett slag i ett mörkt område belyser den delen din lagfärg har. Lägg beslag på fler bumpers och du vinner!

HyperActive

Ett spel med snabbt förflyttade mål inspirerade av en klassisk TV-spelshow. Sikta på rätt färg för att multiplicera käglorna, men undvik den röda markeringen som resulterar i noll poäng! En kombination av skicklighet och tur, vilket gör detta spel till en perfekt underhållningsaktivitet för alla inblandade. Spelet innehåller också en BES X-funktion som gör att bowlarna kan ta bilder från SuperTouch-konsolen för att bli mer delaktiga i spelet och finnas med på de överliggande bildskärmarna!